FOTO: Armata thailandeză străpunge baricadele protestatarilor

13

Patru lideri ai protestatarilor din Thailanda s-au predat Poliţiei Mircuri, după ce trupe militare au invadat baricadele. Cel puţin patru oameni au fost uciși în confruntare. Puţin mai târziu, televiziunea transmitea imagini cu liderii arestaţi, rugându-i pe protestatari să renunţe la proteste și să se întoarcă acasă.

    Patru lideri ai protestatarilor din Thailanda s-au predat Poliţiei Mircuri, după ce trupe militare au invadat baricadele. Cel puţin patru oameni au fost uciși în confruntare. Puţin mai târziu, televiziunea transmitea imagini cu liderii arestaţi, rugându-i pe protestatari să renunţe la proteste și să se întoarcă acasă.     Purtătorul de cuvânt al guvernului apreciază că armata a reușit să câștige controlul asupra parcului Lumpini, aflat în sudul locului de protest, informează Reuters.

Un steag roșu acoperă doi dintre protestatarii uciși în timpul confruntărilor. (Foto: Reuters)  Un vehicol blindat intră în baricadele protestatarilor anti-guvern, ridicate în Bangkok. (Foto: Reuters)   Fum ridicându-se din cauciucurile incendiate în apropierea unui spital din Bangkok. (Foto: Reuters) Trupe militare tailandeze luând poziţie pe o stradă pustie la intrarea în districtul de afaceri din Bangkok. (Foto: Reuters)   Soldaţi ai armatei tailandeze fugind în urma unui tanc. Pe fundal se văd baricadele protestatarilor. (Foto: Reuters)