Modalităţi de plată şi livrare

După finalizarea comenzii, veţi primi pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat pe site un e-mail de confirmare cu detaliile comenzii dumneavoastră, care va conţine şi suma totală de plată.

I. Modalităţi de plată:

1. Ramburs (această modalitate de plată este valabilă doar pe teritoriul României): Comanda se achită la livrarea efectuată de către factorul poştal sau la ridicarea coletului de la oficiul poştal de care aparţineţi. Dacă folosiţi această metodă de plată, adresa de livrare trebuie să fie aceeaşi cu adresa de facturare;

2. Plata în cont la ghişeul bancar: S.C. Editura Viaţă şi Sănătate S.R.L (Revista Semnele timpului), Nr. Ord. reg. com./an: J23/3442/2012, C.U.I.: RO 6710635
Cont IBAN: RO32 RNCB 0073 0499 6242 0001 (RON), deschis la BCR Sector 2, Swift:RNCBROBU (pe baza confirmării de comandă primite prin e-mail la finalul cumpărăturilor);*

3. Ordin de plată (pe baza confirmării de comandă primite prin e-mail la finalul cumpărăturilor).*

4. Online cu card bancar prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard). 

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 
se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, 
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 
Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

II. Modalităţi de expediere:

1. Curierat rapid – Fan Courier, BooKurier;

2. Poşta Română.

Pentru expedierile în afara României, folosim cele mai avantajoase firme de transport, ţinând cont de raportul preţ-calitate. Expedierea produselor comandate se face doar după acceptarea sumei totale de plată şi confirmarea plăţii de către bancă.
* Expedierea, în cele două cazuri, se face după confirmarea plăţii de către BCR sau după trimiterea unei copii a documentului justificativ al plăţii prin:
– e-mail: comenzi@viatasisanatate.ro
– fax: 021 323 00 40
Comenzile sunt onorate astfel: luni, marţi, miercuri şi joi între orele 8:30–17:00, iar vineri între orele 8:00–12:00. Comenzile sosite începând de vineri după ora 12:00 vor fi onorate începând cu ziua de luni.