Actor celebru: credinţa nu face casă bună cu show-urile TV

179

Actorul Angus T. Jones, din cel mai urmărit serial de comedie „Two and a Half Men" (Doi bărbaţi şi jumătate) îşi roagă fanii să schimbe canalul, spunând că noile sale convingeri religioase l-au făcut să vadă lucrurile altfel.

Jones, în vârstă de 19 ani, joacă rolul unui tânăr care caută distracţia cu orice preţ şi nu are niciun scop în viaţă. Acum el apelează la fanii serialului să nu îl mai urmărească pentru că le „umple capul cu mizerii".

Într-un videoclip pe YouTube, Jones spune că de curând a început să studieze Biblia, iar acum nu se mai simte confortabil cu umorul „riscant" care defineşte serialul de comedie.

„Dacă urmăriţi serialul, nu o mai faceţi. Dacă fac ceva rău, nu mai vreau să fiu acolo. Nu pot să fiu o persoană cu frică de Dumnezeu făcând parte dintr-un show de genul acesta," a spus Jones, conform Reuters.

Comedia, care se află acum la sezonul 10, este urmărită de 14 milioane de americani şi difuzată în mai mult de 20 de ţări. Reprezentanţii companiei producătoare CBS şi Warner Bros Television au refuzat să comenteze pe baza remarcilor lui Jones.