Actorul, comedia şi mai puţin credinţa: Angus îşi cere scuze

467

Tânărul actor Angus T. Jones, din serialul de comedie „Two and a Half Men" (Doi bărbaţi şi jumătate) a stârnit ieri o polemică în presă după ce a declarat că noile sale convingeri religioase l-au făcut să realizeze că serialul este „o mizerie". După o zi cu numeroase critici, Jones îşi cere scuze.

Într-o serie de interviuri pentru presa religioasă, Jones a folosit cuvântul „mizerie" pentru a descrie serialul şi a făcut un apel la fani să nu îl mai urmărească. El le-a explicat jurnaliştilor cum studiile biblice la Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea i-au schimbat atitudinea faţă de viaţă şi faţă de munca sa.

Cu toate că ieri a recunoscut că există un conflict puternic între ce presupune serialul şi ce spune Biblia, şi că nu poate fi un om cu frică de Dumnezeu, jucând în acel serial, astăzi a dat o declaraţie în care spune că nu va părăsi serialul. „Este comedia nr.1, deşi subiectele şi temele sunt foarte nepotrivite. Trebuie să fiu în continuare această persoană care nu sunt de fapt," a declarat Jones, conform AP.

Actorul şi-a mai cerut scuze şi faţă de colegii săi de platou, insistând că nu a vrut să jignească pe nimeni prin declaraţiile de ieri. El a declarat că are cel mai mare respect pentru oamenii cu care lucrează la serial, inclusiv pentru creatorul serialului Chuck Lorre şi pentru conducerea Warner Bros.