Designer: „Vrei să fi tratată ca o lady? Îmbracă-te ca una.”

441

Helena Machin, un designer profesionist din Londra, dorește să trezească interesul fetelor noii generaţii pentru spiritul feminităţii și al frumuseţii lor, prin stilul vestimentar pe care ea îl crează cu mare pasiune.

„Vreau să investesc timp şi dragoste în generaţia viitoare (…) Îmi doresc ca ele să îmbrăţişeze feminitatea lor prin rochii decente şi atractive, şi făcând acest lucru să își îndeplinească potenţialul lor oferit de Dumnezeu " declară Machin pentru CNA.

Luând parte la învăţăturile organizaţiei catolice Opus Dei, al cărei fondator a fost Sfântul Josemaria Escriva, Helena s-a hotărât să își sfinţească munca în industria modei, aducând o schimbare. De asemenea, pierderea fratelui ei geamăn, care a murit de o boală incurabilă, a avut un mare impact în restabilirea ţintelor din viaţa și carierea ei.

În perioada Paștelui, Helena va susţine în şcoli şi campusuri universitare diverse cursuri pe tema vestimentaţiei feminine, destinate fetelor cu vârste cuprinse între 14-18 ani. „Dacă vrei să fi tratată ca o lady, îmbracă-te ca o lady" este mesajul ei pentru tinerele fete.