Misionar al Bisericii Mormone mort în Columbia

216

Un misioanar mormon din Republica Dominicană a murit în Columbia, adăugându-se în felul acesta celorlalte 4 victime de anul acesta.

José Daniel Encarnación Montero, de 20 de ani, a fost împușcat, în Cali, Columbia, sâmbătă, 31 august, în timp ce se afla împreună cu alţi doi misionari, care au rămas nevătămaţi. Misionarul se afla în Columbia din august 2012. Ocupa o poziţie importantă în conducerea bisericii şi era apreciat şi iubit atât de familie cât şi de prieteni, care îi vor simţi lipsa şi ajutorul său în ceea ce priveşte misiunea, notează sltrib.com.

Biserica Mormonă nu are un raport exact al numărului de misionari ai săi care au murit în ultimii ani, dar alte rapoarte sugerează că José Daniel Encarnación Montero ar fi al cincilea misionar mort în anul 2013.

Jason Wiberg, de 19 ani, a fost lovit de o maşină şi a murit în Malaezia, la data de 25 august. Josh Burton, de 23 de ani, a murit după ce camioneta în care mergea s-a răsturnat, la data de 22 iulie, în Guatemala. Siosiua „Josh" Taufa, de 20 de ani, a fost electrocultat în Guatemala, în timp ce încerca să repare un acoperiş. Alesa Renee Smith, de 22 de ani, a murit lovită de un camion în timp ce mergea cu bicicleta, în Woodward, Okla.