150 de variante ale Bibliei, la preţuri speciale, timp de 50 de ore

824

Editura Viaţă şi Sănătate organizează, în perioada 22-24 septembrie, „Zilele Promovării Bibliei" - o ocazie specială în care nu mai puţin de 150 de variante de Biblii sunt disponibile la un preţ deosebit de avantajos (-30%).

De pe 22 septembrie, ora 22.00 până pe 24 septembrie, ora 24.00, editura primeşte comenzi telefonice, dar şi la centrele sale de desfacere pentru cele 150 de variante de Biblii (limba română, limba maghiară) şi cele trei versiuni de Biblie pentru copii.

Paleta ofertei cuprinde exemplare în 5 mărimi: de la foarte mică (A6) la foarte mare (A4); trei tipuri de suport de copertă (vinil, PVC și piele autentică) şi în 4 variante de culoare (negru, grena, albastru și alb), cu cruce sau fără.

Pe lângă Bibliile semilux (cu margini aurite), Editura pune în vânzare la un preţ special şi Bibliile de lux [cu fermoar, repertoar, hărţi color unicat în limba română (preluate din Andrews Study Bible), text mixt (clasic negru plus cuvintele Domnului Isus cu roşu)].

Așezarea în pagină a oricăreia dintre versiunile de mai sus este cea din versiunea Cornilescu clasică. Textul a fost recorectat și este tipărit cu un font mai ușor de citit, pe o hârtie de mai bună calitate. La final se regăsesc anexele: planul de citire a Bibliei într-un an, unităţile de măsură din Biblie și lista cuvintelor modificate în urma corecturii.

Campania înglobează şi o ofertă pentru Biblia celor mici. Mai exact, vor fi reduse preţurile la variantele noi, unicat în limba română, pregătite pentru trei categorii de vârstă: „Biblia de colorat" (100 de planșe alb-negru, de colorat), premieră în România și promovată cu motto-ul „prima Biblie a copilului tău"; „Biblia celor mici" (188 de pagini, ilustraţii color, 11 povestiri) pentru copiii de 4-8 ani; „Eroii Bibliei" (140 de pagini ilustrate, 8 personaje biblice), pentru copiii de 7-10 ani.

Tot cu această ocazie vor fi promovate și o serie de cărţi care să-l ajute pe cititor în înţelegerea cât mai corectă și mai profundă a Bibliei. Cartea „Repere biblice" prezintă într-o formă deosebit de atrăgătoare cele 28 de puncte fundamentale de credinţă. Puternic ancorată în Biblie, cartea se va dovedi un ajutor pentru cei care vor să-și mărturisească credinţa pe înţelesul simplu al celor din jur.

Cartea „Introducere la cărţile biblice" este un extras din Andrews Study Bible (un proiect editorial monumental, aflat deocamdată în faza de traducere în limba română). Cu ajutorul acestui manual, cititorul se va orienta cât mai exact cu privire la cărţile Bibliei: titlu, autor, teme abordate, loc și dată a scrierii, structură.

Cea de-a treia carte propusă cu această ocazie este „Interpretarea Scripturii". Un produs editorial al Institutului de Cercetări Biblice (Conferinţa Generală), cartea reprezintă un demers teologic de mare anvergură. Pe parcursul a 520 de pagini, nu mai puţin de 49 de profesori de teologie și administratori ai bisericii au răspuns la 107 întrebări despre și din Biblie.

Comenzile pentru Biblii la preţ special pot fi efectuate, în intervalul 22 septembrie, ora 22.00 – 24 septembrie, ora 24.00, apelând numărul 021. 323.00.20, 0740.10.10.34, prin e-mail: comenzi@viatasisanatate.ro, sau la orice librărie Sola Scriptura din ţară.