Un australian susţine că este Iisus reîncarnat

545

Alan John Miller, fost profesor de informatică din Australia, crede că este reîncarnarea lui Iisus Christos şi povesteşte că îşi aminteşte clar şi clipele crucificării sale, în urmă cu aproape 2.000 de ani. În plus, Miller crede că soţia sa este Maria Magdalena, prima femeie care L-a văzut pe Iisus înviat din morţi.

În calitatea sa de Iisus auto-proclamat, Miller, împreună cu soţia sa, organizează seminarii ce au scopul de a-i ajuta pe oameni să aibă o relaţie cu Iisus şi să răspândească mesajul Evangheliei. Pentru aceasta, Alan a creat un site şi a deschis un canal Youtube, unde răspunde întrebărilor adepţilor săi, dar şi a curioşilor.

Fostul profesor din Queensland, în vârstă de 50 de ani, a început să creadă despre sine că este Iisus în anul 1997, după un divorţ traumatizant. De atunci, el a început să spună că îşi aminteşte de miracolele pe care le-a făcut, inclusiv învierea lui Lazăr, şi că îşi aminteşte că era căsătorit cu Maria Magdalena – informaţie care nu apare în Biblie.

În afară de informaţii false pe care le promovează Miller, un alt pericol la care sunt expuşi cei care cred că ceea ce spune el este adevărat este nivelul de captivare a oamenilor care îşi doresc cu sinceritate să-L cunoască pe Dumnezeu, a declarat reverendul David Millikan. Oricine îl crede riscă să fie atras într-o plasă în care îşi va cheltui banii şi îşi va pierde prietenii, explică Millikan pentru Christian Post.