Tineri pentru tineri! – provocarea lui Daniel Chirileanu

134

Trăiește liber și acceptă provocarea libertăţii, este primul mesaj dintr-o serie de patru ale pastorului Daniel Chirileanu pentru tineri. În seara aceasta programul „Începe să trăiești!" debutează cu o serie de patru emisiuni pentru tineret.

Vineri, 21 ianuarie, la ora 19, este difuzată pe postul TV Speranţa, emisiunea „Trăiește liber! Provocarea libertăţii", prima din seria de 17 emisiuni ale programului „Începe să trăiești!”. Pastorul de tineret Daniel Chirileanu afirmă că vrea să afle împreună cu tinerii săi telespectatori dacă libertatea înseamnă doar ieșirea din penitenciar, sau și eliberarea de vicii și unde este echilibrul între izolare și comportament necontrolat. „E imposibil să pricepi libertatea ta dacă nu ai înţeles libertatea altora", susţine Chirileanu.

Prezentarea serii este prima din modulul 1 al programului care se va desfășura între 21 ianuarie și 13 februarie. „Tineri pentru tineri" este o serie de 4 emisiuni pentru tineri, parte a programului mai complex intitulat „Începe să trăiești". Urmează mâine seară, la aceeași oră, emisiunea „Fii ceea ce poţi fi! Provocarea identităţii" și duminică seara „Depășește așteptările". Seria de tineret se va încheia cu emisiunea „Visează mai mult decât întâmplări! Provocarea destinului".

Daniel Chirileanu este directorul departamentului de tineret din cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România. Programul „Începe să trăiești!” va putea fi urmărit pe postul Speranţa TV sau pe internet la www.sperantatv.ro şi www.incepesatraiesti.ro, precum şi la postul Radio Vocea Speranţei (94.2 FM – Bucureşti) sau www.rvs.ro.