Iubiri bolnăvicioase și riscuri mortale

318

Ei îi place să mănânce, lui îi place să o hrănească. Ea are 343 de kg și un vis: să ajungă la 730 de kg. El o să o ajute, pentru că o iubește. E bucătar, îi face mâncare, o hrănește și o ajută să își facă exerciţiile. Niciunul dintre ei nu ia în serios avertismentele medicilor că ea e în pericol de moarte.

Ei îi place să mănânce, lui îi place să o hrănească. Susanne Eman are 343 de kg și un vis: să ajungă la 730 de kg. El vrea să să o ajute pentru că o iubește.

Peter Parker e bucătar, îi face mâncare, o hrănește și o ajută să își facă exerciţiile. Niciunul dintre ei nu ia în serios avertismentele medicilor că ea e în pericol de moarte. „Eu îmi doresc în continuare să devin cea mai grasă femeie din lume, iar Parker e de acord cu asta. Îi plac femeile grase și vede cât de fericită sunt când mănânc”, a mărturisit Susanne pentru Daily Mail.

Susanne și Peter Parker s-au cunoscut pe internet, iar faptul că el este bucătar i-a apropiat și mai mult. Acum sunt logodiţi și vor să se căsătorească. „O susţin pentru că asta o face fericită, iar mie îmi plac femeile mari. Îmi fac griji cu privire la starea ei de sănătate, dar am grijă să mânânce și alimente sănătoase cum ar fi salata și mă asigur că își face exerciţiile”, a spus Parker.

Cazul lui Susanne nu este singular. În contextul în care rata obezităţii crește la nivel mondial, oamenii precum Susanne nu mai sunt o raritate. Dona Simpson, la 272 de kg, este cea mai grasă femeie care a născut vreodată și a făcut o carieră din a se lăsa privită pe internet, contra cost, în timp ce mănâncă. Deţinătoarea recordului Guiness mărturisește că, de curând, a renunţat la dieta de 15.000 de calorii pe zi, în schimbul unei diete bogate în legume și fructe.

De unde schimbarea? Dona s-a despărţit de logodnicul, cu care avea o relaţie de cinci ani, omul care o împingea mereu să se îngrașe cât de mult poate. „Această schimbare a stilului de viaţă m-a făcut să realizez că, de fapt, întotdeauna am urmărit sănătatea și bunăstarea mea și a familiei mele”, a declarat Dona pentru Daily Mail, după ce slăbit zeci de kilograme și a schimbat serviciul video online cu un blog despre slăbire.