Cele mai „păcătoase“ oraşe din lume

55

Berlin, Macao, New Orleans, trei orașe, de pe trei continente, care au un punct comun: sunt locuri în care excesul este la el acasă, prezente într-un top al celor mai „păcătoase" orașe din lume realizat de Adevărul.

Berlinul, unul dintre orașele europene în care prostituţia este legală, a beneficiat de primul institut pentru studii de sexologie din lume (în perioada interbelică). În prezent, orașul este un „leagăn" al fetișurilor sexuale, evaluează AskMen.com.

În Macao (Sudul Chinei), jocurile de noroc sunt la ordinea zilei. Încasările din oraș au reușit să surclaseze financiar chiar și oraşul Las Vegas. În Macao funcţionează cel mai mare cazino din lume: The Venetian Macau.

New Orleans (SUA) a fost încă din secolul XIX un loc al excentricităţii și al desfrâului, devenind în zilele noastre una dintre cele mai căutate destinaţii americane de distracţie.

Din topul realizat de Adevărul, nu putea lipsi Amsterdamul, cunoscut pentru numărul mare de prostituate și pentru cafenelele în care se consumă canabis și se servesc prăjituri cu marijuana. Şi oraşul Las Vegas e pe listă pentru mixul de prostituţie și jocuri de noroc. Petrecerile răsunătoare au asigurat și orașului Rio de Janeiro un loc în lista orașelor „păcătoase". Moscova se găsește și ea printre orașele renumite pentru excesul de alcool, sex și muzică zgomotoasă. Tijuana (Mexic), Pattaya (Thailanda) și Manama (Golful Persic) sunt, de asemenea, în topul destinaţiilor pentru desfrâu.