Eveniment: Ziua Celor Mici, la EVS

155

Editura Viaţă și Sănătate oferă astăzi o reducere de 20% la toate produsele sale pentru copii. Cărţi cu povești și povestiri, poezii, cărţi de colorat, enciclopedii, reviste, jocuri, precum și CD-uri cu muzică pentru copii sunt toate astăzi la un preţ special.

Pentru că 1 iunie se apropie cu pași repezi, Editura Viaţă și Sănătate a dorit să vină în întâmpinarea părinţilor care vor să le ia celor mici un cadou educativ, dar și atractiv. Iată doar câteva dintre ofertele de care puteţi profita astăzi, 26 mai, până la ora 00.00.

Detectorul de isteţi îi provoacă pe cei mici la o serie de jocuri și activităţi menite să le dezvolte logica, spiritul de observaţie și simţul practic.

Setul Descoperă Biblia prezintă istoria fascinantă a Bibliei de la primele sale istorii (facerea lumii, potopul, Turnul Babel etc.) până la ultimele scene din cartea Apocalipsa. Cele 6 volume, prezentate în condiţii grafice de excepţie, conţin peste 900 de pagini cu ilustraţii color şi sute de povestiri biblice. Cei mici vor descoperi că secretul unei vieţi fericite nu constă în bani, influenţă sau putere, ci în ascultarea de Dumnezeu. Citind cele 6 volume ale seriei, vor învăţa că adevăratele valori sunt acelea care îi ajută să îşi formeze caractere frumoase.

Volumul Bunele maniere pentru copilul creștin conţine 25 de capitole în care sunt prezentate într-un limbaj accesibil subiecte importante care au legătură cu viaţa noastră de zi cu zi. Veţi găsi informaţiile de bază, esenţiale: ce să faceţi și ce să nu faceţi, ce este considerat politicos și ce poate trece drept grosolănie în ochii celorlalţi.

Spre deosebire de alte materiale educative despre bunele maniere, volumul Bunele maniere pentru copilul creștin tratează subiectul dintr-o perspectivă inedită. A fi „civilizat”, „educat” sau „binecrescut” este, în primul rând, o datorie faţă de Dumnezeu. Un bun creștin este și un om care se poartă frumos. Cartea are un capitol dedicat exclusiv modului în care ar trebui să ne comportăm la biserică.

Ce alimente trebuie să se regăsească zilnic în farfuria unui copil? Ce ar trebui să mănânce un copil pentru a avea energia necesară pentru activităţile sale zilnice? Ar trebui copiii să ţină dietă? Sunt câteva dintre întrebările la care medicul Nicolae Dan răspunde pe limba celor mici.

Iar acesta este primul din seria celor 10 articole prin care redactorii Viaţă+Sănătate pentru copii își propun să educe publicul foarte tânăr cu privire la adoptarea unui stil de viaţă sănătos.