Susţine ADRA în concursul Raiffeisen Comunităţi! (A)

11

Proiectul „Vreau la școală!" al Agenţiei Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA România) a intrat în faza finală a concursului pentru finanţare organizat de Banca Raiffeisen.

Raiffeisen Bank a lansat un concurs în vederea finanţării unor proiecte în folosul comunităţii, desfășurate de organizaţii nonguvernamentale din România. Proiectele vor fi selectate prin intermediul votului public. În faza finală a programului a intrat și proiectul „Vreau la școală", al Agenţiei Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România.

Programul își propune să asigure necesarul financiar pentru susţinerea în școală a circa 200 de copii săraci, care obţin rezultate bune la învăţătură. Dacă va obţine finanţare din partea băncii, ADRA va putea susţine în școală, timp de trei luni, 50 dintre copiii integraţi în proiect la nivel naţional, informează un comunicat ADRA.

Organizaţia neguvernamentală creștină face apel către persoanele care doresc să susţină acest proiect, să completeze formularul de pe platforma Raiffeisen Comunităţi și să voteze proiectul „Vreau la școală!". Mai multe detalii privind procedura de votare sunt disponibile pe site-ul ADRA.

Programul poate fi sprijinit și prin donaţii directe în lei, agenţia primind fonduri în contul RO73 RNCB 0074 0292 1540 0001.