Orice mireasă și-ar dori să aibă o nuntă atât de frumoasă încât să nu o uite niciodată. De aceea, când Jeremy a auzit-o pe soţia lui spunându-i, după gravul accident de mașină căruia îi supravieţuise, că nu-și amintește nimic despre nunta lor, a fost teribil de afectat.

Nu trecuseră decât 19 zile de la nunta lor din 1 august 2014. Se întorseseră dintr-o frumoasă lună de miere în Smoky Mountains și aveau planuri mari. Un accident de mașină le-a întrerupt însă brutal. Soţia lui Jeremy a avut numeroase răni și a avut nevoie de spitalizare îndelungată. Și-a revenit, spre bucuria familiei, însă abia la o lună de la accident și-a făcut curaj să le spună că nu-și amintea nimic din ultimele 5 săptămâni.

Când i-a spus lui Jeremy „să nu te superi, dar nu-mi amintesc nunta noastră”, el spune că i-a venit imediat ideea să repete ceremonia. Așa că a deschis o pagină pe gofundme.com, un website care facilitează strângerea de fonduri pentru diferite cauze și a fixat ca obiectiv suma de 5.000 de dolari.

Plănuia să îi folosească pentru a organiza o a doua nuntă, astfel încât să aibă amândoi o amintire despre care să poată vorbi fără ca niciunul dintre ei să nu se întristeze.

La momentul redactării acestui articol, Jeremy reușise să depășească 5.310 dolari, suficienţi pentru ceremonia la care el și soţia lui visau… din nou.

În cea mai recentă postare pe site, Jeremy mulţumea tuturor pentru implicare și îi invita la ceremonia religioasă. „Sunt atât de binecuvântat că Dumnezeu a făcut lucrul acesta posibil pentru noi”, scrie Jeremy. „Vă mulţumesc tuturor! Dumnezeu să vă binecuvânteze!”