Asociaţia Evanghelistică Billy Graham marchează 3 milioane de „decizii pentru Christos” pe net

23

Asociaţia Evanghelistică Billy Graham (BGEA) a fost în mod constant în avangarda misiunii creștine pe internet, scrie Charisma News, anunţând totodată că unul dintre site-urile afiliate asociaţiei, PeaceWithGod.net, a înregistrat nu mai puţin de 3 milioane de „consacrări online", de la lansarea sa în 2011.

Ca și alte site-uri aflate în administrarea BGEA, PeaceWithGod are drept obiectiv familiarizarea internauţilor necreștini (de oriunde din lume) cu mesajul lui Christos. Totodată, portalul informativ oferă celor interesaţi posibilitatea de a-și declara online dorinţa de a urma învăţăturile lui Christos, printr-un formular de consacrare. De asemenea, cei care doresc, pot cere consiliere spirituală sau informaţii suplimentare din partea e-consilierilor special instruiţi pentru a răspunde întrebărilor lor.

„Este o piatră de hotar. 3 Milioane. Dar nu e vorba de numere aici, ci despre oameni", a declarat Eric Célérier, partener BGEA și fondatorul site-ului Jesus.net. Célérier s-a aflat la sediul BGEA când a fost înregistrată consacrarea cu numărul 2.999.999 – o persoană din Afghanistan. „E vorba de oamenii din spatele ecranului. E o persoană reală în Afghanistan care a decis să Îl urmeze pe Christos."

La nivel mondial, în fiecare zi au loc circa 5 milioane de căutări de termeni spirituali, pe internet.