CRS avertizează Haiti cu privire la un profet fals

15

Directorul institutului Christian Research Service (CRS) i-a avertizat pe locuitorii din Haiti că un profet mincinos va veni în ţara lor pentru a susţine o serie de conferinţe. Avertizarea a fost făcută sub forma unei scrisori adresate haitienilor.

„Un vindecător spiritual, pe nume Todd Bentley, are programat să vină în Haiti, pe data de 7 ianuarie 2011. El plănuieşte să desfăşoare o serie de cruciade în aer liber, în Port-au-Prince, până pe data de 15 ianuarie", notează Bud Press, directorul CRS, în scrisoarea adresată poporului haitian.

Press atrage atenţia asupra faptului că Bentley este cunoscut atât în SUA, cât şi în alte ţări ale lumii ca un fals profet şi predicator, care pretinde că poate să îi vindece în mod miraculos pe bolnavi. „Însă, bolnavii şi muribunzii părăsesc întâlnirile fără să fie vindecaţi", notează directorul CRS.

„Bentley este un lup sălbatic deghizat în haine de oaie. Învăţăturile şi metodele lui sunt periculoase pentru sănătatea fizică şi spirituală a adulţilor şi copiilor", mai scrie Press, conform christianresearchservice.com.