Prima mamă care naşte 5 copii în SUA, în 2012, îi mulţumeşte lui Dumnezeu

341

Un cuplu de misionari creştini au devenit primii părinţi care au dus la bun sfârşit o sarcină cu 5 bebeluşi în Statele Unite, în acest an şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta.

„Dumnezeu este absolut. Planurile Lui sunt întotdeauna perfecte, chiar dacă noi nu le înţelegem," au scris Carrie şi Gavin Jones pe blogul lor, cu puţin timp după ce Carrie a născut 5 bebeluşi sănătoşi la un spital din Dallas, după ce au făcut o călătorie lungă de la casa lor din Papua Noua Guinee, unde amândoi lucrează pentru Wycliffe Bible Translators.

Cei doi misionari au aflat de sarcina lui Carrie în februarie 2012 şi au fost extrem de surprinşi pentru că Carrie nu mai reuşise să rămână însărcinată de când l-a născut pe primul copil, acum 8 ani de zile. Au considerat sarcina multiplă ca un cadou de la Dumnezeu, relatează ChristianPost.

„Copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Fiecare este unic şi preţios, chiar dacă am primit mai mulţi decât îmi dorisem iniţial," scria Carrie la 24 august pe blog, care a devenit un fel de jurnal al sarcinii, plin cu rugăciuni ca totul să decurgă bine şi copiii să fie sănătoşi şi plin cu laude la adresa lui Dumnezeu.

Fiecare copil a primit două nume, unul de inspiraţie biblică, precum Will, Grace, David, Seth şi unul din familie. Cuplul speră să se întoarcă cu cei cinci bebeluşi şi fiul mai mare, Isaac, în Papua Noua Guinee, înainte de începerea anului şcolar.