O organizaţie creştină a dezvoltat o aplicaţie care încurajează rugăciunea

66

Organizaţia creştină americană Christian Care Ministry a creat o nouă tehnologie social media care este similară cu reţeaua de socializare Twitter şi care promovează rugăciunea, informează site-ul One News Show.

Aplicaţia se numeşte Power Stream şi facilitează studiul biblic în grupuri mici, dar şi împărtăşirea motivelor de rugăciune ale celor din grup. De asemenea, fiecare persoană din grup poate să trimită informaţii cu privire la preocupările curente în timp real, asemenea actualizărilor de pe reţelele sociale.

Spre deosebire de Twitter, unde un utilizator urmăreşte mesajele postate de cei la care este abonat, Prayer Stream oferă un mijloc prin care un utilizator poate se aboneze la alte grupuri de rugăciune şi poate să descopere motive de rugăciune pe care să le împărtăşească cu credincioşii din biserica lui.

Aplicaţia mobilă poate fi folosită împreună cu resursele de pe site-ul omonim pentru realizarea unor grupuri de rugăciune şi unor rugăciuni în lanţ, chiar cu persoane de la sute de kilometri distanţă. Aplicaţia poate fi pusă pe site-urile bisericilor, pentru ca un număr cât mai mare de credincioşi să acceseze aplicaţia.