Decizia neobişnuită a unui cerşetor care a câştigat 50.000 de dolari

145

După ce a câştigat la loterie suma de 50.000 de dolari, Dennis Mahurin, un om al străzii din Illinois, a ştiut exact ce va face cu banii: nu îşi va cumpăra un apartament scump, ci îi va împărţi cu alţi oameni ai străzii pe care îi cunoaşte.

Mahurin, în vârstă de 59 de ani, a cumpărat un bilet loto în valoare de 3 dolari de la o benzinărie din apropiere, de unde obişnuieşte să-şi cumpere de mâncare. Omul străzii a răzuit biletul în cortul său şi, iniţial, a crezut că a câştigat 1.000 de dolari. „După ce am aflat cât am câştigat, aproape am căzut din picioare", a declarat el pentru Toronto Sun.

După impozit, Mahurin va rămâne cu 35.000 de dolari pe care doreşte să-i împartă cu alţi oameni ai străzii. El a decis să ofere în dar 100 de dolari celor cu care împarte viaţa pe străzi. Suma rămasă o va folosi pentru a-şi repara dinţii, pentru a-şi vizita fiul şi pentru a-şi cumpăra un cort nou.

„Este un bărbat cu simţul umorului şi îl apreciez mult pentru decenţa sa. Mă bucur mult pentru el", a declarat managerul benzinăriei de unde Dennis Mahurin şi-a cumpărat biletul câştigător.