Copiii musulmani învaţă cum se taie mâna hoţului

271

Copiii musulmani din Marea Britanie sunt învăţaţi cum se taie mâinile hoţilor şi li se spune că evreii complotează pentru a obţine controlul asupra întregii lumi.

Anumite încălcări ale legii pot fi pedepsite prin lapidare (de exemplu, homosexualitatea), unii evrei au fost transformaţi în porci sau în maimuţe, iar cei care nu se convertesc la islam vor arde în focul iadului – sunt câteva dintre informaţiile găsite în manualele adresate copiilor.

Adolescenţii de 15 ani învaţă că, potrivit Şariei (legea islamică), hoţilor li se taie mâna, la prima abatere, iar dacă recidivează, li se taie picioarele. Manualul conţine chiar şi imagini în care sunt indicate locurile unde se face tăietura, notează The Telegraph.

Manualele au fost descoperite în cadrul unei reţele de şcoli private, care organizează cursuri în timpul weekendului şi se pare că este vorba despre manuale din curriculumul educaţional al Arabiei Saudite. Oficialii ambasadei saudite în Marea Britanie au negat însă orice legătură. În cadrul celor 40 de şcoli private învaţă cca. 5.000 de copii musulmani. Şcolile amintite au fost deschise sub umbrela organizaţiei Saudi Students Clubs and Schools din Marea Britanie şi Irlanda.

Extremismul, homofobia şi antisemitismul nu vor fi tolerate în şcolile din Marea Britanie, a declarat Michael Gove, Secretarul pentru Educaţie.