FOTO: Luxul după apocalipsă, cum arată buncărele din Kansas

217

O piscină, un cinematograf şi o bibliotecă, dar și garanţia că vei supravieţui apocalipsei, în orice formă va fi ea, de la colaps economic şi explozii solare, la atacuri teroriste şi pandemii. Asta promite Larry Hall, dezvoltatorul apartamentelor de lux, făcute într-un buncăr antiatomic din Kansas, SUA.

 El, soţia şi fiul său locuiesc în Denver şi vor folosi apartamentul lor din cadrul complexului, ca o casă de vacanţă, dar în cazul în care lucrurile merg prost, ei vor fi pregătiţi, relatează Daily Mail. Lui Hall îi este frică de erupţiile solare care ar putea distruge reţeaua electrică şi ar provoca haos în lume.

Până în prezent, patru cumpărători au dat aproximativ 7 millioane de dolari pentru a avea un paradis unde să fugă atunci când sfârşitul este aproape. Hall spune despre cumpărătorii lui că „își fac griji cu privire la evenimente precum erupţii solare, colaps economic, pandemii, terorism sau criză de alimente”.

Clădirea subterană are 7 etaje folosite ca apartamente, iar alte etaje vor fi pentru o piscină, un cinematograf, o bibliotecă, un centru medical, o şcoală și altele.

Pentru a afla cât costă un astfel de apartament și de ce au priză la oameni buncărele antiatomice, citește mai mult aici.