Metodă inedită pentru a împiedica dansurile lascive la un liceu din SUA

23

Liceeni care vor să participe la balul de absolvire al liceului Annapolis, din Maryland, SUA, trebuie mai întâi să semneze un „contract de dans", că nu vor face mișcări explicite pe ringul de dans.

Mai mult decât atât, și părinţii trebuie să își dea semnătura pe contract, care interzice de asemenea orice atingeri intime între partenerii de dans, scrie Time. Cei care încalcă termenii contractului pot fi daţi afară de la petrecere.

Majoritatea școlilor publice din district au luat măsuri asemănătoare, dar decizia de a-i pune și pe părinţi să semneze a fost lăsată la alegerea directorilor. „Nu este niciun secret că stiluri de dans sunt foarte diferite faţă de acum 5-10 ani, așa că trebuie să faci ceva pentru a te asigura că organizezi un eveniment la care oricine participă să se poată simţi bine," a declarat un inspector școlar pentru WBAL-TV.

În timp ce unii părinţi sunt și ei de acord că tinerii ar trebui să „o lase mai moale" cu mișcările sexuale pe ringul de dans, alţii se așteaptă ca adolescenţii să facă asta oricum, indiferent de semnarea contractului, pentru că acestea sunt mișcările de dans care se practică azi.