Jude Myers a descoperit în urmă cu şapte ani că naşterea ei a venit ca urmare a unui viol în grup. Descoperirea circumstanţelor violente în urma cărora a apărut pe această lume nu au umplut-o de ură, ci au determinat-o să-şi caute mama biologică şi să înfiinţeze o organizaţie caritabilă, numită Chances4All (Şanse pentru toţi).

Myers a cunoscut-o pe mama ei, Ann, în 2005. Aceasta i-a povestit fetei că a rămas însărcinată în urma unui viol în grup, opt bărbaţi violând-o într-o seară, pe cand se întorcea acasă. Bunica sa a dorit ca mama ei să facă avort, dar Ann a cerut ajutorul unei biserici pentru a naşte în siguranţă şi pentru a-şi lăsa fetiţa, spre adopţie, într-un loc sigur. De atunci, 48 de ani Ann s-a rugat neîncetat să îşi vadă din nou copilul, iar dorinţa i-a fost împlinită în decembrie 2005.

„Copiii rezultaţi dintr-un viol sunt cel mai ades sortiţi avortului. Ei nu sunt „copii doriţi". Cine ar dori copilul unui violator? Ce nu înţelege societatea este că bebeluşul aparţine mamei. Societatea trebuie să ştie adevărul şi să nu mai privească cu prejudecăţi la mamele cu copii ce se nasc ca urmare a unui viol", a declarat Jude într-un interviu pentru Charisma News.

Datorită acestei convingeri, Jude Myers a deschis o organizaţie care să se ocupe de nevoile specifice ale femeilor abuzate sexual. Choices4Life a fost fondată în februarie 2011 pentru a promova şi reface încrederea şi onoarea femeilor şi copiilor ce sunt victimele unui viol. Scopul organizaţiei este acela de a educa şi conştientiza societatea cu privire la victimele care trăiesc cu o vină ce nu le aparţine.