Privind fotografiile recente ale Valeriei Levitin este greu de crezut că tânăra încă trăieşte, deşi cântăreşte doar 39 de kilograme, la cei 39 de ani pe care îi are. Ce este şi mai greu de crezut că există tinere anorexice care o consideră un model.

Într-un interviu recent, pe care Valerie l-a acordat jurnaliştilor de la Huffington Post, tânăra se declară şocată de faptul că unele tinere vor să fie ca ea. Fiind ea însăşi o victimă a bolii, ştie cel mai bine că o tânără anorexică ce are ca model o femeie mai slabă decât ea va face orice ca să devină şi mai slabă.

Totul a început cu o cură de slăbire, după care nu s-a mai putut opri. În prezent, Valerie suferă de o formă extremă de anorexie din care nu îşi mai poate reveni. Din cauza bolii, Valerie arată ca un schelet, de pe oasele căruia atârnă pielea aspră.

„Nu voi învăţa pe nimeni cum poate să moară. Acesta nu este un joc, nici nu este o glumă, este viaţa ta. Vreau să-mi împărtăşesc povestea pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu boala aceasta şi pentru a-i împidica să repete greşeala pe care am făcut-o eu”, a declarat Valerie.

Cât priveşte suferinţa ei, ea declară că nicio fotografie, oricât de şocantă, nu poate să descrie câtă suferinţă fizică şi psihică există în trupul unei persoane anorexice. „Anorexia m-a făcut singuratică, neatrăgătoare şi respingătoare pentru oamenii din jurul meu”, a concluzionat ea.

Foto: captură YouTube