Povestea Crăciunului, spusă de copii

Un grup de copii din Biserica Sf. Paul din Aukland, Noua Zeelandă, au pus în scenă povestea naşterii lui Iisus Christos, într-un mod deopotrivă inedit şi amuzant. Sceneta ilustrează discuţia pe care Dumnezeu şi îngerii au avut-o înainte de naşterea lui Iisus.

Sceneta se bazează pe cartea pentru copii Crăciunul neaşteptat, scrisă de Simone Graham, care accentuează tocmai elementele neobişnuite ale naşterii din Betleem: părinţii de origine modestă, staulul simplu în care S-a născut Iisus şi vulnerabilitatea Celui care este Prinţul universului.

Povestea primului Crăciun debutează cu afirmaţia lui Dumnezeu care spune că nu se aştepta ca oamenii pe care i-a creat să se îndepăreze atât de mult de El. Acesta este momentul în care El decide să intervină în viaţa plină de suferinţă a oamenilor şi să le trimită un Salvator.

DISTRIBUIE:
Alina Kartman
Alina Kartman face parte din echipa permanentă de redactori ST. Are peste 9 ani de experiență în presa online din România și, atunci când nu scrie pentru ST, îmbină jurnalismul cu videografia și copywriting-ul la studioul KiteMedia.