Ediţie specială: Nașterea lui Iisus

138

În ultimii ani revista Semnele timpului v-a obișnuit cu ediţii speciale, în formate, tematici și tiraje cu totul deosebite. Un secol de semne (decembrie 2008), E bine acasă (decembrie 2009) sau Ultimele zile ale lui Iisus (aprilie 2010) au fost bine primite de public. Cele peste 200.000 de exemplare au însemnat tot atâtea familii din România unde a ajuns un mesaj din partea lui Dumnezeu.

 

În decembrie 2010, Semnele timpului vă va oferi o nouă ediţie specială, cu tema Nașterea lui Iisus, într-un pachet revistă + CD. Revista de 64 de pagini va fi însoţită de CD-ul audio Destul să crezi, cu 13 piese interpretate de grupul vocal acapella Sens. PUTEŢI ASCULTA DEMO AICI.

Redacţia Semnele timpului este bucuroasă să ofere ediţia specială Nașterea lui Iisus tuturor confesiunilor creștine din România. Fie că ești ortodox, catolic, reformat, luteran, baptist, penticostal, adventist, evanghelic, dacă în decembrie vrei revistele cu CD în biserica ta, scrie-ne un email la redactie@semneletimpului.ro sau sună-ne la 021 323 0020 și va fi plăcerea noastră să ţi le trimitem.

Ediţia specială se poate comanda și online pe www.semneletimpului.ro/editiespecială. Preţul este o ofertă cu totul specială: revistă + CD la doar 5 lei

Semnele timpului – Gândește mai departe