Sitcom despre nevestele din Biblie

74

După succesul internaţional al serialului "Neveste disperate" ("Desperate Housewives"), o ciber-evanghelistă şi-a propus să producă "Nevestele din Biblie", un serial despre şase femei care se străduiesc să fie soţii bune.

Potrivit CNN, iniţiatoarea proiectului este Ty Adams, consilieră pe probleme maritale cu experienţă de apoape 10 ani, autoare a cărţii Single, Saved and Having Sex şi redactorul unei rubrici online de sfaturi privind sexul şi relaţiile numită "Ask Ty" ("Întreab-o pe Ty").

Adams spune despre serial că este o replică la emisiunile tip reality show cu femei, despre care crede că "ne-au distrus capacitatea de a construi relaţii trainice şi de a ne transforma în soţii bune."

Adams a declarat că scopul serialului care va fi lansat la sfârşitul acestei luni este să juxtapună problemele contemporane ale femeilor (pentru care mass-media oferă soluţii ineficiente) cu învăţătura creştină. Spre exemplu un personaj va fi Sara, soţia lui Avraam, care a avut de confruntat în viaţă pentru mulţi ani problema sterilităţii.