Lady Gaga crede că va ajunge în Rai

205

„Cred că voi ajunge în Rai”, afirmă controversata vedetă a muzicii pop Lady Gaga, premiată Grammy și acuzată a fi Păpușa Illuminati din show-biz.

    „Cred că voi ajunge în Rai", afirmă la CNN singura artistă care a ajuns în topul Billboard cu primele două single de pe albumul de debut.

    Cu 8 milioane de albume vândute și 35 de milioane de discuri single, vedeta Lady Gaga se declară a fi o persoană religioasă, spirituală. Face însă deosebirea între credinţă și religie. „Cred în Dumnezeu, cred în Iisus Christos, mă rog mult" afirmă cântăreaţa. În același timp remarcă cu tristeţe faptul că fiecare religie are prejudecăţi și vorbește împotriva altei grupări pe criterii rasiale, religioase sau sexuale. „Visez la un viitor unde vom avea o religie mai pașnică, o lume mai pașnică."

    În lumea conspiraţionistă Lady Gaga este văzută ca o Păpușă Illuminati, mai ales prin prisma simbolurilor sataniste de care pare a fi înconjurată în apariţiile media și în videoclipuri. Întrebată de Larry King la CNN dacă după moarte crede că va ajunge undeva (în rai, în iad, n.r.), cântăreaţa a afirmat „Cred că voi ajunge în Rai, dar bănui că șansele sunt egale, nu-i așa?"