Trailerul filmului „God’s Not Dead” face furori pe Facebook

469

Filmul creştin „God's Not Dead", despre existenţa lui Dumnezeu, a devenit viral pe Facebook, cu mai bine de 4,95 de milioane de vizualizări, 948.696 de like-uri şi 623.731 de shares.

Trailerul filmului creştin „God's Not Dead", construit în jurul unei dezbateri despre existenţa lui Dumnezeu, a devenit viral pe Facebook. Cu mai bine de 948.696 de like-uri şi 623.731 de shares, „God's Not Dead” a devenit, potrivit lui Jeremy Carlson, de la LifeWay Films, cel mai de succes trailer de film de anul acesta, notează srnnews.com.

Acţiunea din „God's Not Dead" urmărește discuţiile dintre studentul creștin Josh Wheaton și profesorul său de filozofie, ateu, dr. Radisson. Acesta din urmă le cere studenţilor săi să declare în scris că Dumnezeu este mort și să semneze, dacă vor să ia notă de trecere la materia lui. Josh refuză, iar profesorul îl provoacă să-şi apere poziţia şi credinţa că Dumnezeu este viu, în cadrul mai multor dezbateri, dacă vrea să ia parte la orele sale.

Jeremy Carlson a declarat ieri, 28 octombrie, că impresiile pe care le-a creat acest film sunt peste aşteptări. Pentru el acest lucru are o singură explicaţie şi anume că mesajul filmului, acela de a rămâne statornic în credinţă, a avut un impact pozitiv asupra lumii.

Din distribuţie fac parte Kevin Sorbo, în rolul Dr. Radisson (Hercules, Soul Surfer, Andromeda), Shane Harper (Good Luck Charlie, High School Musical 2), Willie şi Korie Robertson (Duck Dinasty), Dean Cain (Lois & Clark: The New Adventures of Superman) şi David A.R. White (Evening Shade, The Moment After 1 and 2 şi Jerusalem Countdown).

Filmul va apărea pe ecrane în primăvara anului viitor.