Trailerul unei ecranizări a cărţii „Tragedia veacurilor”, distins cu un premiu Geekie (Video)

618

Trailerul mini-serialului web „The Record Keeper", ecranizare a cărţii creștine „Marea luptă” / „Tragedia veacurilor” a fost premiat cu „Geekie Award", în cadrul Primei Gale Anuale care a avut loc în Hollywood luni seară.

Trailerul mini-serialului web „The Record Keeper”, ecranizare a cărţii creștine Marea luptă/Tragedia veacurilor a fost distins cu un premiu Geekie, în cadrul Primei Gale Anuale Geekie, care a avut loc la Hollywood luni seară.

Realizat în stil steampunk (construind aparate și mașini contemporane din piese mecanice similare celor din perioada Revoluţiei Industriale), filmul „The Record Keeper” este o dramatizare a luptei între Bine și Rău așa cum este relatată în cartea Tragedia veacurilor, scrisă de autoarea adventistă Ellen White. Potrivit producătorilor, serialul va începe să fie difuzat public în luna octombrie. Până atunci, însă, trailerul filmului a primit distincţia „Best One-Shot” la categoria „Best Trailer” în cadrul ceremoniei Geekie Awards.

Regizorul Jason Satterlund și producătorul executiv Garrett Caldwell au primit dstincţia declarându-se onoraţi și încântaţi de reacţiile publicului la mini-seria care încă nu a fost lansată. „Abia așteptăm să vă arătăm restul”, a declarat Caldwell, citat de ANN. Acesta a mai declarat că, în urma proiectului „The Record Keeper” numeroși oameni și-au exprimat interesul cu privire la autoarea cărţii care a stat la baza filmului, Ellen White. „Trebuie să continuăm să spunem poveștile acestea în această manieră”, a conchis producătorul.

Premiile Geekie sunt acordate producţiilor independente, realizate la un standard profesionist și capabile să inspire. Distincţia poate fi acordată creaţiilor din întreaga lume.