Un ONG răspândeşte mesajul speranţei în toată lumea

30

Organizaţia „To write love on her arms" din Statele Unite ale Americii şi-a propus să ducă un mesaj de speranţă celor mai descurajaţi şi loviţi americani, care se confruntă zilnic cu depresia, abuzul şi gândurile sinucigaşe.

Din 2006, asociaţia organizează anual un festival denumit „Skate and Surf" care să îi aducă pe voluntari aproape de cei care au nevoie de ajutor. Programul are loc într-un loc informal, în compania muzicii şi facilitează conversaţia deschisă.

Iar strategia pare să aibă succes, deoarece până acum, organizaţia a răspuns unui număr de 170.000 de mesaje pe e-mail sau pe platformele de socializare şi a oferit ajutoare financiare în valoare aproximativă de un milion de dolari pentru reabilitare şi consiliere.

Următorul obiectiv este descoperirea celor care au probleme, dar care nu vorbesc despre depresie şi tentativele de sinucidere. Aceştia reprezintă circa două treimi dintre tinerii americani, oameni la care se ajunge, de obicei, prea târziu, declară Chad Moses, un reprezentant al organizaţiei, într-un interviu pentru Christian Post.