Bărbatul căruia câștigul la loterie NU i-a schimbat viaţa

505

Multe dintre poveștile oamenilor care au câștigat la loto sunt destul de dramatice, mulţi câștigători jurând că premiile nu le vor schimba viaţa, dar finalul fiind exact opus. David Ashcroft este unul dintre cei care s-au ţinut de promisiune.

La 16 ani după ce a câștigat 12 milioane de lire sterline, David lucrează tot ca restaurator de mobilă și trăiește cu părinţii săi în aceeași casă pe care o aveau dinainte de câștigul la loto, iar din bani nu a cheltuit mare lucru, scrie Daily Mail.

David și-a cumpărat un nou mijloc de transport pentru mobila pe care o restaurează, o caravană, și o mașină 4X4 pentru părinţii săi. De asemenea, a cumpărat mai multe proprietăţi pe care acum le închiriază, dar care l-au costat în total nu mai mult de 250.000 de lire sterline.

David a avut parte de al patrulea cel mai mare câștig la loterie până în acel moment, dar el avea deja tot ce își dorea în viaţă, singura sa pasiune fiind mobila de bună calitate. „Sunt un om liniștit, introvertit. Asta ar putea să mă schimbe, dar sper că nu," spunea David în 1997, despre câștigul său la loto.

David Ashcroft nu este singurul câștigător la loto care a reușit să își menţină viaţa neschimbată. Daily Mail scrie și despre Mary Jones, care a câștigat 9,3 milioane de lire sterline în anul 2004 și care a continuat să lucreze ca femeie de serviciu.