Horaţiu Mălăele joacă pentru orbi

26

Actorul Horaţiu Mălăele va susţine recitalul „Sunt un orb" pentru a ajuta o fetiţă cu grave probleme de vedere.

Recitalul va avea loc la Iaşi, vineri, 6 mai, informează Agerpres.

Banii strânşi din vânzarea de bilete vor fi donaţi unei fetiţe în vârstă de 12 ani, care va fi operată la o clinică de oftalmologie din Cluj. Fetiţa s-a născut cu pleoapele lipite şi a suportat deja 3 intervenţii chirurgicale. Este orfană de tată şi singura sursă de venit a mamei sale este alocaţia fetiţei.

Spectacolul „Sunt un orb" constă dintr-o serie de poezii în care se vorbeşte despre dragoste, despre mamă. Horaţiu Mălăele va interpreta versuri de Nichita Stănescu, George Topârceanu, Adrian Păunescu, Mircea Micu ş.a.

Evenimentul intitulat „Merit să văd!" este organizat de 18 masteranzi la Marketing şi Comunicare în Afaceri de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (Universitatea Al. I. Cuza, Iaşi) în colaborare cu Asociaţia Rotaract Iaşi 2000.

Actorul a jucat ieri, la Cluj, în piesa „Dineu cu proşti", spectacolul fiind prezentat tot în scop caritabil. Banii au fost donaţi unui proiect medical de depistare precoce a ambilopiei şi a altor boli de ochi la copiii cu vârste între 3 luni şi 6 ani.

(Foto: img1.browsebiography.com)