Cum a strâns un băieţel bani pentru salvarea prietenului său

240

Atunci când Dylan (6 ani) a aflat că prietenul său Jonah (7 ani) are o afecţiune hapatică rară, al cărei tratament costă un milion de dolari nici măcar nu a mai stat pe gânduri şi a căutat un mijloc prin care să-l ajute.

Doar o zi mai târziu, în urmă cu un an, Dylan scria deja o carte, de 16 pagini, intitulată Chocolate Bar, cu care voia să strângă bani pentru a-şi ajuta prietenul. Dylan a explicat că cei doi folosesc expresia „chocolate bar" ori de câte ori găsesc ceva „grozav" în jurul lor, un cuvânt care descrie perfect fiecare pagină a cărţii sale. Cartea conţine câteva afirmaţii motivaţionale, precum „Disneyland este atât de grozav" sau „A-ţi ajuta prietenii este grozav".

Cartea pe care părinţii săi au printat-o în câteva sute de exemplare a strâns 30.000 de dolari până pe 31 decembrie 2012, iar în prezent suma s-a ridicat la 430.000 de dolari. Deşi boala de care suferă Jonah nu poate fi tratată, banii sunt folosiţi pentru a-i oferi o viaţă mai bună, întrucât acesta are nevoie de un regim alimentar strict.

Sursa: Huffington Post