„Proiectul Ziua Mea" este o ocazie extraordinară de misionariat, apreciază Charisma News, relatând despre ideea creativă adoptată de Robyn Bomar.

„Nu e unul dintre proiectele acelea în care apare numele lui Iisus peste tot, dar este cu siguranţă un proiect îmbibat de spiritul Lui", a declarat Bomar, a cărei idee a generat o adevărată mișcare încă de acum trei ani, când a lansat-o.

Scopul proiectului „Ziua mea" este să creeze o transformare a felului în care oameni se gândesc la aniversarea lor și a modului în care o sărbătoresc. La împlinirea vârstei de 38 de ani, Robyn a hotărât să își petreacă aniversarea făcând 38 de acte de generozitate, câte unul pentru fiecare an din viaţă.

Așa că și-a petrecut ziua oferind baloane copiilor, pe stradă, ducând la locul lor cărucioarele lăsate prin parcare de clienţii unui supermarket, a plătit taxa de pod pentru mașina care aștepta în spatele ei la rând, a scăpat intenţionat monede pe prin parc pentru a putea fi găsite de copii, a dăruit 12 gogoși calde unei echipe de electricieni care lucra afară în frig, sau a lăsat 3 tichete-cadou printre cărţile unei librării.

Întreaga listă cu „fapte bune" făcute în acea primă ocazie a fost postată pe Internet și, datorită aprecierilor primite, mulţi au preluat ideea și au adaptat-o după posibilităţile lor.