Editura Viaţă și Sănătate și-a relansat azi site-ul

230

Editura Viaţă și Sănătate și-a relansat astăzi site-ul, după un facelift menit să simplifice navigarea și să faciliteze accesul la cele mai importante resurse puse la dispoziţia utilizatorilor.

Demersul face parte dintr-un proces mai amplu de rebranding instituţional care a inclus, pe lângă schimbarea siglei companiei, și construirea unui sediu nou în judeţul Ilfov, reunind sub același acoperiș unitatea de producţie (tipografia), depozitul de carte, un punct de desfacere (librăria) și birourile personalului administrativ.

Noul site viatasisanatate.ro vine cu un aspect atractiv, dar și cu o structură simplificată, în care partea centrală este ocupată de librăria virtuală. Site-ul le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și crea un cont personalizat, pe baza căruia să poată achiziţiona cărţi, Biblii, reviste sau mici cadouri cu specific creștin.

Publicaţiile acoperă o varietate de domenii: spiritualitate, sănătate, familie, tineret, educaţie, cărţi pentru copii și cărţi cu subiecte diverse, iar Editura Viaţă și Sănătate se adresează atât publicului vorbitor de limbă română, cât și celui de limbă maghiară, căruia i-a rezervat o serie întreagă de apariţii editoriale.

Gama de Biblii disponibile pentru vânzare are ca scop popularizarea Sfintei Scripturi prin intermediul volumelor extrem de accesibile ca preţ, dar și furnizarea unor informaţii avansate de studiu, prin intermediul ediţiilor de lux. Cei mici se pot familiariza cu istoriile biblice prin intermediul Bibliilor ilustrate, sau chiar a Bibliei de colorat care va contribui la fixarea unor imagini cu valoare de reper în educaţia lor religioasă.

Editura oferă și o bază de resurse online, între care un studiu biblic online actualizat săptămânal, cu target diferenţiat pe vârste, și o colecţie de meditaţii spirituale (devoţional) care pot fi citite zilnic pe site. Planul administratorilor este să încarce și câteva cărţi în format electronic, pe care să le pună gratuit la dispoziţia cititorilor interesaţi.

„În procesul dezvoltării noului site am avut câteva obiective principale," a declarat pentru Semnele timpului David Iordan, director de vânzări în cadrul Editurii Viaţă și Sănătate. „În primul rând ne-am propus ca site-ul să aibă un aspect grafic plăcut. Am adăugat un sistem coerent de navigare între pagini și o modalitate plăcută de afișare și filtrare a produselor noastre." Evaluând rezultatul, „credem că noul format transmite vizitatorilor informaţii clare și coerente, oferind în același timp siguranţă și garantând securitatea procesului de cumpărare a unui produs," a mai precizat Iordan.

Nu în ultimul rând, „ne-am propus sa creștem gradul de informare a vizitatorilor în ceea ce privește activitatea noastră," a conchis directorul de vânzări. Editura Viaţă și Sănătate e deschisă la comunicarea cu cititorii și pe Facebook, pe Twitter anunţă informaţii esenţializate, iar pe YouTube postează scurte materiale video despre activitatea sa. Comunicarea directă se face prin reţeaua naţională de librării, a cărei structură poate fi consultată aici.

Înfiinţată în anul 1994, Editura Viaţă și Sănătate are un profil prin care își onorează numele. „Este uimitor," au declarat reprezentanţii editurii pe recent lansatul site, „că în acest timp în care tot mai des se afirmă că 'nu se citește' au fost tipărite într-un singur an tiraje care se numără cu sutele de mii." Tirajul record aparţine cărţii Lumea noastră, încotro? tipărită în peste 2.730.000 exemplare.