Premiul european pentru cel mai bun concept de afacere, câştigat de un român

50

Dan Croitoru a câştigat premiul Erasmus Entrepreneurship Awards 2012, pentru cel mai bun concept de afacere, stabilind o premieră pentru România.

Croitoru a terminat studiile la SNSPA- Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, unde a făcut şi un masterat în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană. În prezent se află în Ljubljana, Slovenia, într-un schimb de experienţă, prin intermediul Fundaţiei Danis pentru Dezvoltare Managerială.

Concursul Erasmus pentru Tineri Antreprenori a fost organizat de Comisia Europeană, împreună cu preşedinţia Parlamentului European şi a oferit premii la patru categorii: cea mai de succes poveste – pentru cel mai fructuos schimb de experienţă între antreprenorii – gazdă şi cei aflaţi la început de drum, cea mai de succes cooperare după finalizarea schimbului de experienţă, cel mai bun concept de afacere al unui tânăr antreprenor, cel mai bun antreprenor-gazdă.

Dan Croitoru a câştigat trofeul în valoare de 3.000 de euro, la categoria „cel mai bun concept de afacere al unui tânăr antreprenor" pentru o idee care are ca scop eficientizarea procesului de recrutare a angajatorilor, informează Mediafax.