Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA România) a intrat din nou în faza finală a concursului pentru finanţare organizat de Banca Raiffeisen. Și anul acesta, proiectul pentru care ADRA solicită fonduri este programul „Vreau la școală!”, care ajută copiii nevoiași să poată beneficia de ajutor material pentru a învăţa.

Mersul la școală este un lux pentru cei nevoiași, iar presiunea de a renunţa la învăţătură este mereu prezentă în vieţile micuţilor ai căror părinţi nu le pot asigura nici traiul zilnic, cu atât mai puţin cele necesare pentru învăţat. „Vreau la școală și-n 2016!” este mesajul prin care ADRA reprezintă în faţa finanţatorilor dorinţa sinceră a nu mai puţin de 50 de copii provenind din familii sărace, însă care au obţinut rezultate remarcabile la învăţătură.

ADRA și-a înscris proiectul în concursul Raiffeisen Comunităţi, aflat la a șasea ediţie, și ţintește să se numere printre primele 10 proiecte evaluate de finanţatori, pentru a putea beneficia de un grant de 10.000 de euro. Deocamdată, ADRA a reușit să fie printre cele 20 de proiecte, selectate din 150 de propuneri eligibile pentru finanţare. În această fază, proiectele sunt supuse votului publicului larg, înainte ca banca să decidă cui acordă finanţarea. De aceea Agenţia îi invită pe cei care doresc să contribuie la succesul acestui program să îl susţină printr-un vot pe site-ul Raiffeisen. Reprezentanţii ADRA au alcătuit un mic ghid al pașilor necesari pentru a vota.

Iată ce trebuie făcut pentru a sprijini ADRA România (DUREAZĂ DOAR 2 MINUTE):

1. Completează acest formular pentru a te înscrie ca votant!
2. După înregistrare, un mesaj va fi trimis pe adresa de e-mail introdusă. Pentru activarea contului, dă click pe link-ul trimis!
3. În pagina care se va deschide apasă pe Log in pentru a accesa programul de granturi.
4. Tastează numele de utilizator și parola și apasă butonul “Log in”.
5. Caută proiectul “Vreau la Școală și-n 2016” de la ADRA România și votează în partea dreaptă a textului.
6. Iţi mulţumim pentru sprijin în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
7. Trimite această informaţie prietenilor tăi!

Votul este deschis până la 15 septembrie ora 17.00.