Eroină la 80 de ani

351

Betty Stewart a demonstrat că nu este niciodată prea târziu pentru a fi erou şi că iubirea pentru cei dragi este mai puternică decât instinctul de conservare.

Totul s-a întâmplat într-o zi ca oricare alta. Betty era acasă împreună cu nepotul de opt ani, de care avea grijă cât timp părinţii erau la serviciu. Doar că în acea zi a lovit o tornadă atât de puternică încât casa a fost smulsă din fundaţii şi purtată de vânt chiar pe autostradă.

Bunica nu îşi mai aduce aminte multe din cele întâmplate decât că a fost găsită în mijlocul drumului, aplecată peste nepotul ei pe care îl ţinea strâns înfăşurat într-o pătură. Martorii spun că nici atunci nu a vrut să îi dea drumul.

Ambii aveau câte un picior rupt, iar Betty avea şi două fracturi de coloană, numeroase tăieturi şi răni. Cei doi au fost operaţi şi în prezent se recuperează împreună. Părinţii băieţelului şi-au exprimat dragostea şi recunoştinţa faţă de Betty, deşi sunt conştienţi că niciodată nu o vor putea răsplăti pentru ce a făcut, scrie Catholic Online.