Cu ocazia Zilei Mamei din Statele Unite (13 mai), Huffington Post publică o fotografie emoţionantă, care vorbeşte depre viaţă.

Imaginea prezintă şase generaţii de femei din familia Wood, de la cea mai mică, Braylin în vârstă de 7 săptămâni, la stră-stră-străbunica ei, Mollie, care tocmai împlinise 111 ani, când a fost făcută fotografia.

Braylin a venit ca o surpriză neplăcută pentru întreaga familie, mama ei Savannah având doar 16 ani. Cu toate astea, doamnele din familie au hotărât că pot trece peste orice obstacol împreună şi Savannah a păstrat copilul.

„Fiica mea nu mi-a cerut niciodată ajutorul,” spune Marlo Shifflett despre Savannah. „Şi mereu m-am întrebat de unde moşteneşte asta, dar mi-am dat seama că toate suntem aşa”.

Potrivit lui Dan Goodson, soţul lui Bette (70 de ani, a doua din stânga pe rândul de sus, nepoata lui Mollie) tocmai faptul că fiecare din cele şase femei sunt foarte puternice, le-a ţinut unite şi le-a ajutat să înfrunte viaţa împreună.

„Cu siguranţă fiica mea nu a fost planificată, dar acum ea este totul pentru mine”, a declarat Savannah, care de curând s-a logodit cu tatăl fetiţei.

Autorul fotografiei este un vecin al fiicei lui Mollie (prima din stânga, 88 de ani), care a spus despre super-centenară că încă vede foarte bine şi este perfect conştientă de ceea ce se întâmplă în jurul său, chiar şi la 111 ani.