Înainte și după răutatea umană

1858

La 17 ani, Sonali Mukherjee avea toată viaţa înainte. Era o tânără frumoasă, inteligentă și ambiţioasă, dedicată studiilor sale, președintele Uniunii de Studenţi și căpitanul Corpului Naţional de Cadeţi. Acum însă se chinuie să își găsească o identitate.

Părinţii ei extrem de săraci s-au chinuit să obţină și cele mai mici lucruri în viaţă, așa că s-a ambiţionat să câștige pentru ei un trai mai ușor. Singurul motiv care a împiedicat-o să facă asta a fot răutatea și sălbăticia oamenilor.

Trei studenţi colegi la aceeași facultate cu ea au început să o urmărească și să o ameninţe că o să-i distrugă viaţa dacă nu le acceptă avansurile. Și asta s-a și întâmplat. Fata nu a cedat și într-o zi s-a trezit cu o găleată de acid în faţă. Într-o fracţiune de secundă și-a pierdut abilitatea de a vedea, de a auzi, de a mânca, de a vorbi. Acum, la 27 de ani spune că arăta și se simţea ca un cadavru.

Bunicul ei a murit de durere, mama ei a căzut într-o depresie severă și doar tatăl ei, ca și cap al familie, a rămas puternic, să lupte alături de fiica sa, pentru dreptatea pe care nu au primit-o nici până astăzi. Băieţii care i-au făcut asta au fost eliberaţi din închisoare după doar doi ani, scrie CNN.