Mama lui Justin Bieber vrea să ajute centrele de criză pentru femei însărcinate

128

'Un efort de a strânge 10 milioane de dolari pentru centrele de criză din jurul lumii, dedicate femeilor însărcinate, a primit un ajutor important de la o celebritate care ştie din proprie experienţă cât de benefice sunt aceste centre: Pattie Mallette, mama cântăreţului Justin Bieber.

Un efort de a strânge 10 milioane de dolari pentru centrele de criză din jurul lumii, dedicate femeilor însărcinate, a primit un ajutor important de la o celebritate care ştie din proprie experienţă cât de benefice sunt aceste centre: Pattie Mallette, mama cântăreţului Justin Bieber.

Mallette a vorbit despre trauma, abuzul şi dependenţa care i-a marcat copilăria dar şi maturitatea. Atunci când a rămas însărcinată cu Justin a fost supusă presiunii de a avorta, dar a rezistat insistenţelor apelând la un astfel de centru de criză.

„Nu ştiam cum o să fac, dar ştiam că nu pot să avortez. Trebuia să fac tot ce pot şi eram determinată să nu mă abat de la nimic," spune Mallette într-o înregistrare video. Ea a mai spus că centrul la care a apelat le-au salvat vieţile, ei şi fiului său, Justin şi de aceea s-a hotărât să se alinieze campaniei Movie to Movement, pentru a strânge fonduri pentru aceste centre, scrie LifeSiteNews.