Nick Vujicic, binecuvântat cu primul copil

1197

Evanghelistul Nick Vujicic, născut fără mâini şi picioare, dar care a motivat milioane de oameni prin credinţa sa, a anunţat cu bucurie naşterea primului său copil.

Vujicic şi soţia sa, Kanae, au sărbătorit prima aniversare a căsătoriei marţi, şi naşterea primului lor copil, miercuri. Evanghelistul a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu fiul său, Kiyoshi James Vujicic, anunţând că soţia sa îşi revine bine după naştere şi mulţumind tuturor pentru rugăciuni.

Poza a primit peste 82.000 de comentarii şi urări de bine şi peste 6.500 de share-uri. „O recompensă justă pentru un bărbat excepţional. Felicitări," scrie un fan pe Facebook, conform Christian Post.

Vujicic s-a născut în 1982 în Melbourne, Australia. Mama sa era asistentă medicală, iar tatăl său pastor. Crescând cu asemenea probleme fizice şi fiind mereu înfruntat de colegii săi la şcoală, încrederea în sine şi depresia l-au împins spre gânduri sinucigaşe. Dar credinţa în Dumnezeu i-a dat puterea să meargă mai departe şi la 19 ani a început să ţină discursuri motivaţionale pe tot globul, să scrie cărţi şi să ajute oameni ca el.