O mamă face sacrificiul suprem pentru a-şi salva copilul de la moarte

1398

Când Chiara Corbella a aflat că este gravidă cu al treilea copil, a fost o bucurie care s-a sfârşit într-o tragedie dulce-amară pentru mama italiancă, care a murit luna aceasta după ce şi-a amânat tratamentul pentru cancer pentru a-şi putea duce sarcina la termen.

Chiara şi soţul ei Enrico Petrillo au început o călătorie spirituală în 2010, când au aflat că este gravidă cu al treilea copil, într-un moment în care Chiara suferea de o formă agresivă de cancer.

Vestea a fost extrem de importantă pentru cuplu, mai ales că cei doi copii pe care Chiara i-a născut înainte, au murit la puţin timp după naştere. De data aceasta doctorii i-au asigurat că al treilea copil, botezat Francisco, este sănătos şi se dezvoltă normal. Aşa că atunci când Chiara a fost sfătuită să înceapă cât mai repede chimioterapia, a refuzat, aşteptând naşterea lui Franciso, care a avut loc în mai anul trecut.

Cancerul a progresat pe parcursul anului, până când Chiara a murit pe 13 iunie 2012. „Eu mă duc în Rai să am grijă de Maria şi David (cei doi copii care au murit după naştere), tu rămâi aici cu tata," i-a scris Chiara bebeluşului Francisco cu o săptămână înainte să înceteze din viaţă.

După spusele soţului ei, Chiara nu a murit împăcată cu soarta ei, ci chiar „fericită, ceea ce e cu totul diferit," citează LifeSiteNews.

„Dacă ai încredere în Iisus, descoperi că pacea poate fi găsită în suferinţă şi fericirea în moarte," completează soţul Chiarei care a mai spus că atunci când Francisco va fi destul de mare îl va învăţa că „cel mai important lucru în viaţă" este „să iubeşti şi să te laşi iubit, aşa cum a făcut mama".