Producătorii de filme pentru adulţi „vor părăsi orașul LA”

11

Industria pornografică ameninţă că își va părăsi cuibul din Los Angeles, dacă Poliţia va continua să facă descinderi pe platourile de filmare și să ordoneze ca fiecare actor să fie dotat cu un prezervativ.

Eforturile autorităţilor au făcut un salt calitativ marţea trecută când consiliul local Los Angeles a votat cu 9 la 1 în favoarea ordonanţei care ar suspenda autorizaţiile de filmare producătorilor care nu se conformează cerinţei privind utilizarea prezervativelor. Măsura așteapăt acum aprobarea finală a primarului Antonio Villaraigosa.

Până la intrarea în vigoare a ordonanţei consiliul local a solicitat înfiinţarea unui comitet de reprezentanţi ai poliţiei, procuraturii, oficiali responsabili cu sănătatea publică și alte autorităţi locale pentru a găsi o formă de aplicare a legii.

„O să fie interesant să vedem cum vor pune în aplicare această lege și cum or să o finanţeze, cu tot cu timpul și efortul pe care trebuie să le aloce," a declarat pentru revista Time Steven Hirsch, co-fondator al casei de producţie Vivid, unul dintre cei mai mari producători de filme erotice.

„Până la urmă, cred că rezultatul va fi că oamenii nu vor mai turna în Los Angeles," a conchis Hirsch.

Sursa: Time