Creştinii din Australia spun NU prostituţiei

28

Grupuri creştine din Australia militează pentru închiderea bordelurilor, susţinând că acestea sunt o încălcare a legilor moralităţii, anunţă BBC. Nu este loc pentru industria sexului în „centura biblică" a Australiei, o zonă unde se află una dintre cele mai mari biserici ale ţării, a declarat Peter Dimbrowski, primarul din Hills Shire.

   

    Dimbrowski a mai spus că dacă există un număr suficient de mare de persoane care doresc închiderea bordelurilor ar trebui ca legea să ţină cont de acest lucru. „În această parte a oraşului Sidney sau în orice parte a unui oraş în care există o orientare spre familie, este mai bine pentru ele [bordeluri] să nu existe acolo deloc."

    Societatea a fost afectată de industria legalizată a sexului, a declarat Gordon Moyes, lider creştin şi reprezentant în Parlament al grupării politice Family First Party. „Trebuie să avem o reformă a moralităţii şi eticii şi, din păcate, prin legalizarea prostituţiei nu am făcut altceva decât să batem încă un cui în sicriul decenţei."