Oamenii de rând, despre ingredientul unei relaţii fericite

195

Putem citi o mulţime de cărţi și studii despre ce înseamnă o relaţie fericită și ce trebuie să faci ca să te bucuri de așa ceva. Dar pentru că fiecare relaţie este diferită, cuplurile găsesc din propriile experienţe care este ingredientul magic care funcţionează pentru ei.

Bazându-se pe ideea că nu există o cheie universală care deschide toate ușile către relaţia perfectă, dar există câte o cheie pentru fiecare ușă, Huffington Post și-a provocat fanii de pe Facebook să spună care este ingredientul fără de care relaţia lor nu ar putea funcţiona.

„Râsete și comunicare"- Janine Patella Acceturo via Facebook „Spaţiu"- Tallee Wellman – Ullom via Facebook „Respect"- Tallee Wellman – Ullom via Facebook „Comunicare, mâncare bună și să nu mergeţi niciodată la culcare supăraţi unul pe altul"- Tallee Wellman – Ullom via Facebook „Comunicare și ascultare, din inimă" – Renny Starks via Facebook „Fericire"- WedSocial via Facebook „Iubire necondiţionată și să poţi să îţi ceri iertare" – Theresa Edwards-Capen via Facebook „Să fii extrem de onest și să poţi accepta și onestitatea celuilalt" – Violet Sivey via Facebook