Un cangur ar fi salvat viaţa unui băieţel din Australia

206

Un băieţel de șapte ani care s-a pierdut de părinţii săi și a petrecut o noapte „de iarnă" într-o rezervaţie naturală din Australia, spune că un cangur l-a ajutat să supravieţuiască temperaturii.

Simon Kruger a dispărut în Deep Creek Conservation Park, lângă localitatea Adelaide, unde se afla la un picnic cu familia sa. Mai mult de 40 de persoane și 2 elicoptere au fost mobilizaţi să îl caute ziua și noaptea, deoarece Simon era îmbrăcat doar într-un tricou și nu ar fi rezistat temperaturilor din timpul nopţii.

Cu toate acestea, el nu a fost găsit decât a doua zi dimineaţă, la aproximativ 500 m de locul unde dispăruse cu o zi înainte. Ceea ce a atras atenţia presei asupra acestei întâmplări este povestea lui despre cum a supravieţuit.

Simon i-a spus tatălui său că a plecat să culeagă flori pentru mama sa, când s-a rătăcit. Un cangur s-a apropiat de el și a mâncat florile pe care le culesese, după care s-a culcat lângă el, ţinându-i de cald. Soţii Kruger sunt convinși că este vorba de un miracol, prin care Dumnezeu a salvat viaţa fiului lor, scrie CNN.