Viaţa bate filmul pentru o femeie de 80 de ani din America

230

Numai în filme vezi copii care reuşesc să aterizeze un avion urmând instrucţiunile de la turnul de control. De data aceasta viaţa bate filmul, după ce o femeie de 80 de ani, a reuşit să aterizeze cu succes un avion cu 2 motoare în Wisconsin, SUA, după ce soţul ei care pilota avionul, a murit subit.

Şeriful din localitate, Terry Vogel, spune că luni, imediat după ora 17:00, au primit un apel de urgenţă că un avion Cessna a declarat o situaţie de urgenţă, la câţiva kilometri de Sturgeon Bay, anunţă AP.

Pilotul, un bărbat de 81 de ani din zona Sturgeon Bay, a suferit o urgenţă medicală şi a rămas inconştient la controalele avionului. Soţia lui, care era pasager, a fost nevoite să aterizeze avionul.

Un pilot certificat a zburat alături de avion şi îi dădea femeii indicaţii în timp real. După o oră de la anunţul de urgenţă, motorul din partea dreaptă a rămas fără combustibil şi a pierdut puterea.

Până la urmă ea a fost capabilă să aterizeze la aeroportul din Cherryland County. Femeia a suferit leziuni minore, iar soţul ei a fost pronunţat mort la aterizare.