Videoclipul care te lasă fără cuvinte pentru 4 minute

3881

Videoclipul FALLINGPLATES este „un film scurt despre viaţă, moarte și iubirea unui Salvator”. Videoclipul apare pe site-ul cu același nume, site care a fost realizat sub umbrela organizaţiei creștine interdenominaţionale Cru (Campus Crusade for Christ). Site-ul este gândit ca o resursă pentru oamenii care sunt în diferite stadii de cunoaștere a „dragostei lui Iisus”. În funcţie de stadiul la care te afli și stadiul la care vrei să ajungi, sunt puse la dispoziţie mai multe „pachete” ajutătoare, precum alte videoclipuri, articole sau consiliere.

Organizaţia Cru a luat naștere în Statele Unite, dar acum servește drept o umbrelă pentru sub-organizaţiile pe care le-a înfiinţat în toată lumea. Scopul lor este crearea unor strategii de evanghelizare, care să ajute la accelerarea eforturilor mondiale de evanghelizare, astfel încât tot mai mulţi oameni să afle despre Dumnezeu și Biblie. Puteţi citi declaraţia lor de credinţă aici.

Cru există încă din anul 1951, când soţii Bill și Vonette Bright au înfiinţat prima organizaţie la Universitatea California din Los Angeles. Munca lor a început cu studenţii, iar de atunci s-a extins în toată lumea, atingând și pe cei din armată, politică, afaceri, industria de divertisment, sport. În prezent, Cru are 27.000 de angajaţi și 225.000 de voluntari care lucrează în 190 de ţări.

Foto: captură video

Eliza Vlădescu
După absolvirea Facultății de Comunicare și PR din cadrul SNSPA, Eliza Vlădescu a dat televiziunea pentru presa scrisă și de mai bine de 8 ani nu s-a uitat înapoi. Eliza face parte din echipa permanentă de redactori a revistei Semnele timpului.